Ballı Kaymaklı Börek



MALZEMELER 

  • 1 Çay bardağı Bal
  • 1 Çay bardağı Ceviz Dövülmüş
  • 3 Çorba Kaşığı Eritilmiş Margarin
  • 200 Gr Kaymak
  • 3 Adet Yufka

HAZIRLANIŞI 
Yufkayı ikiye katlayarak üçgen şeklinde ikiye kesin. Üçgen şeklindeki yufkaların iki tarafını da margarin ile iyice yağlayıp, içine bir tatlı kaşığı kaymak, dövülmüş ceviz ve 1 tatlı kaşığı bal koyup hızlıca sarın. Börekleri pişirmeden önce 30 dakika buzlukta bekletin. Kızgın yağda her tarafı pembeleşinceye kadar kızartın. Birer top Antep fistıklı dondurma ile sıcak servis edin.

 YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......

Yorumlar