MALZEMELER
- 150 Gr Bitter Çikolata
- 1 Paket Hazır Kemalpaşa Tatlısı
- 100 Gr Kaymak
- Yarım Su bardağı Krema
- 4.5 ( 9/2 ) Su bardağı Su
- 3.5 ( 7/2 ) Su bardağı Toz Şeker
HAZIRLANIŞI
Şerbeti için su ve şekeri kaynatın. Kemalpaşa tatlılarını şerbetin içine atın, 5 dakika kaynatın. Şerbeti ocaktan alıp kenarda Kemalpaşalar iyice çekinceye kadar bekletin.
Ardından tatlıları şerbetten alıp, bir tabağa dizin ve soğumaya bırakın.
Çikolataları ısıttığınız kremanın içinde eritip, tatlının üzerine dökün.
Son olarak üstlerine kaymak parçaları koyup servis edin. Afiyet olsun.
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......
Çikolata Soslu Kemalpaşa anlatışı çok güzel duruyor.Ve emeklerinize sağlık.Teşekkürler.
YanıtlaSilafiyet olsun asıl biz teşekkür ederiz :)
SilGerçekten süper bir yer herkese tavsiye ederim. Fırsatı kaçırmayın.
YanıtlaSilguzel bır paylasım basarılar
YanıtlaSil