MERHABA ARKADAŞLAR BUGÜN SİZLERLE ÇİKOLATALI MİLFÖY PASTA TARİFİ PAYLAŞACAĞIM UMARIM BEĞENİRSİNİZ SAĞLICAKLA KALIN :)
MALZEMELER
- 40 Gr Bitter Çikolata
- 1 Paket Çikolatalı Krem Ole
- 2 Yemek kaşığı Damla Çikolata
- 8 Adet Kare Milföy
- 1 Adet Muz
- 2 Su bardağı Süt
HAZIRLANIŞI
Her kare milföyü 4 kare parçaya kesin. (32 kare olacak) Yağlanmış tepsiye dizin. 180 Derece'de ısıtılmış fırında önce 10 dk. sonra fırın ısısını 170 C yaparak iyice kızarıncaya kadar pişirin. (Milföyler iyice kızarmalı) Milföyler pişerken Krem Ole'yi 2 su bardağı süt ile çırpın. Katıca bir krema elde edin. Damla çikolataları karıştırın. Kremayı buzdolabında tutun. Pişen milföyler soğuyunca herbirini ikiye ayırın. Kremadan sürün. Üzerine bir parça muz koyun ve kapatın. Üzerini sabitlemek için kürdan ile tutturun. Bütün milföyler bitince çikolatayı benmari usulü veya mikrodalgada eritin. Fırça veya kaşık ile milföylerin üzerine çikolatayı çizgiler halinde akıtın. Buzdolabında tutun. Milföy kremadan etkilenip çabuk yumuşayacağı için aynı gün tüketin.
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......
Yorumlar
Yorum Gönder