MALZEMELER
- 1 Çorba Kaşığı Domates Salçası
- 1 Çay bardağı Erişte
- 1 Tatlı kaşığı Kırmızı Pul Biber
- 1 Çorba Kaşığı Kuru Nane
- 1 Adet Kuru Soğan
- 6 Su bardağı Su
- 2 Çorba Kaşığı Tereyağı
- 1 Su bardağı Yeşil Mercimek
1 çorba kaşığı tereyağında küp doğranmış soğanı kavurun, salçayı ekleyin ve birlikte 1-2 dakika daha kavurun. Suyunu koyun ve yıkanmış mercimekleri ekleyin, mercimekler pişince erişteleri ekleyin ve erişteler yumuşayıncaya kadar pişirin. Üzerine; tereyağını eritin, pul biber ve naneyi ekleyin, servis yaparken çorbanıza ilave edin.
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......
Yorumlar
Yorum Gönder