MALZEMELER
- Yarım Su bardağı Cheddar Peyniri
- 1 Su bardağı Eski Kaşar
- 1 Su bardağı İzmir Tulumu
- 1 Paket Makarna
- 1 Demet Maydanoz
- Yarım Su bardağı Parmesan Peyniri
- 2.5 ( 5/2 ) Yemek kaşığı Susam
- 2 Yemek kaşığı Tereyağı
- Kararında Karabiber, Tuz
HAZIRLANIŞI
Tüm peynirleri rendeleyin.
Kaynayan tuzlu suda makarnaları haşlayın ve süzün.
Aynı tencereye tereyağını alıp eritin. Süzdüğünüz makarnayı tencereye alıp karıştırın.
Peynirler, ince kıyılmış maydanoz, kavrulmuş susam, tuz ve karabiberi de tencereye ilave edip, bir tur karıştırıp kapağını kapatın ve 5 dakika kısık ateşte bu şekilde pişirin. Afiyet olsun.
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......
Yorumlar
Yorum Gönder