ETLİ KABAK YEMEĞİ TARİFİ




MERHABA ARKADAŞLAR BUGÜN SİZLERLE ETLİ KABAK YEMEĞİ TARİFİ PAYLAŞACAĞIM UMARIM BEĞENİRSİNİZ SAĞLICAKLA KALIN :) 



 MALZEMELER 

  • 1 Yemek kaşığı Biber Salçası
  • 1 Yemek kaşığı Domates Salçası
  • 5 Adet Kabak
  • 2 Adet Kuru Soğan
  • 250 Gr Kuşbaşı Kuzu Eti
  • Yarım Demet Maydanoz
  • 3 Diş Sarımsak
  • 1 Su bardağı Sıcak Su
  • 3 Çorba Kaşığı Tereyağı
  • Kararında Tuz
 HAZIRLANIŞI 
Kabakların kabuklarını soyun. Önce ikiye bölün, daha sonra verev doğrayın. Eti tereyağı, kıyılmış soğan ve sarmısakla birlikte bir tencereye alın. 10 dakika karıştırarak kavurun. Kabağı ekleyip 5 dakika pişirin ve salçaları katın. Bir iki dakika sonra suyunu ekleyin. Tuzunu ayarlayın. Tencerenin kapağı kapalı olarak orta ateşte 20 dakika pişirin. Kıyılmış maydanoz ekleyip ocaktan alın.

 YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......

Yorumlar