Ana içeriğe atla
Malzemeler;
3 parça tavuk göğsü1 adet kuru soğanTuz,karabiber,kekik,kimyon,pulbiber1 tatlı kaşığı biber salçasıZeytinyağHazırlanışı;
- Tavuk göğüslerini bıçakla ince dilimler halinde kesin.
- Sosu için soğanı karıştırma kabına rendeleyin.
- Soğanın üzerine,zeytinyağ,tuz, kimyon, pul biber , toz biber ,karabiber, salça ve kekik serpiştirip iyice karıştırın.
- Dilimlediğiniz tavukların üzerine sosu döküp iyice karıştırın.
- Videodaki gibi, düz zemine streç film serip,karışımı üzerine koyup sıkıca sarın.
- Sardığınız tavukları dondurucuya atın,en az bir gece dondurucuda bekletip ertesi gün çıkarın ve bıçakla ince dilimler halinde kesin.
- Tavaya yeteri kadar sıvı yağ alıp tavuk dilimlerini arkalı önlü kızartıp servis yapın.
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......
Yorumlar
Yorum Gönder