MALZEMELER
- 1.5 ( 3/2 ) Su bardağı Damla Çikolata
- 1.5 ( 3/2 ) Su bardağı Esmer Toz Şeker
- 3 Yemek kaşığı Fıstık Ezmesi
- 1 Tutam Karbonat
- 250 Gr Krema
- 200 Gr Tereyağı
- 1 Tutam Tuz
- 2 Su bardağı Un
- 2.5 ( 5/2 ) Su bardağı Yulaf
Tereyağı ve şekeri krema gibi oluncaya kadar çırpın. Ardından tüm malzemeleri ilave edip, homojen oluncaya kadar karıştırın.
Son olarak damla çikolatayı ilave edip son bir kez karıştırın.
Dikdörtgen fırın kabınızı yağlayın ve harcı yayın.
180 derecede 40 dakika pişirin. Fırından tatlıyı 2-3 saat dışarıda soğutun. Dilimleyerek servis edin
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......
Yorumlar
Yorum Gönder