MERHABA ARKADAŞLAR BUGÜN SİZLERLE GÖBEK YAĞI ERİTEN BİTKİ ÇAYI TARİFİ PAYLAŞACAĞIM UMARIM BEĞENİRSİNİZ SAĞLICAKLA KALIN :)
MALZEMELER
Yarım adet limon
– 1 adet taze zencefil
– 2 bardak su
– ve istenilen miktarda bal
HAZIRLANIŞI
– 1 adet zencefili 4 parçaya bölün.
– Parçalanan zencefillerin üzerine iki bardak sıcak su dökün ve soğumaya bırakın.
– Soğuyunca üzerine yarım limon suyunu ekleyin.
-Daha sonra isteğe bağlı balı ekleyebilirsiniz.
– Zencefil çayınız içime hazır.
– Parçalanan zencefillerin üzerine iki bardak sıcak su dökün ve soğumaya bırakın.
– Soğuyunca üzerine yarım limon suyunu ekleyin.
-Daha sonra isteğe bağlı balı ekleyebilirsiniz.
– Zencefil çayınız içime hazır.
Kullanımı: Gün içerisinde her yemekten önce 1 bardak tüketin. Tavsiye olarak uyumadan öncede tüketilirse siz uyurken karın bölgesnizdeki yağları yakmaya devam edecektir.
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......
Yorumlar
Yorum Gönder