MALZEMELER
- 2 Adet Domates
- 3 Adet Kırmızı Biber
- 2 Adet Kuru Soğan
- Yarım Kg Mantar
- 100 Gr Rendelenmiş Kaşar Peyniri
- 5 Diş Sarımsak
- Çeyrek Çay bardağı Sıvı Yağ
- 350 Gr Tavuk Kuşbaşı
- Kararında Karabiber, Kekik, Tuz
Tavaya sıvı yağı alalım. Küp doğranmış soğanları, sarımsakları ekleyerek pembeleşene dek kavuralım. Tavuk etlerini ekleyip suyunu bırakıp çekene dek kavurmaya devam edelim. İnce uzun dilimlenmiş mantarları ekleyip suyunu bırakıp çekene dek kavuralım. Şeritler halinde doğranmış kırmızı biberleri, tavla zarı iriliğinde doğranmış domatesleri, tuz ve karabiberi ekleyerek 2-3 dk. daha kavuralım. Tavuklu harcı tek kişilik güveç kaplarına paylaştırarak üzerlerine kaşar rendesi serpelim. 220°C\'de ısıtılmış fırının üst rafında kaşarlar eriyip üzeri hafifçe pembeleşene dek pişirerek servis yapalım.
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......
Yorumlar
Yorum Gönder