MALZEMELER
- 1 Çay bardağı Sıvı Yağ
- 1 Çay bardağı Su
- 3 Adet Yufka
- 200 Gr Beyaz Peynir
- 2 Adet Biber
- 1 Adet Domates
- 1 Demet Maydanoz
Yufkaları tezgah üzerinde koyun. Üzerine su ve sızı yağı karışımıyla ıslatın. İkinci yufkayı üzerine koyup üçgen şeklinde kesin. İç malzeme için peyniri ezin ve kıyılmış maydanozla beraber karıştırıp yufkanın üzerine koyun. Genişçe sarıp katlayın ve tepsiye dizin. Tüm börekleri bu şekilde hazırlayın ve bıçakla ortasını açın. Biber dilimleri ve domates dilimleri yerleştirip 200 derecedeki fırında kızarıncaya kadar pişirin. Sıcak olarak ikram edin.
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......
Yorumlar
Yorum Gönder