MALZEMELER
- 1 Paket Kabartma Tozu
- 100 Gr Tereyağı
- 0.75 ( 3/4 ) Su bardağı Toz Antep Fıstığı
- 1.5 ( 3/2 ) Çay bardağı Toz Şeker
- 3.5 ( 7/2 ) Su bardağı Un
- 1 Paket Vanilya
- 2 Yemek kaşığı Yoğurt
- 1 Adet Yumurta
Yumurta, tereyağı, şeker ve vanilyayı mikserle çırpın. Yoğurt, elenmiş un, antep fıstığı ve kabartma tozunu karışıma ilave edip iyice yoğurun. Un yeterli gelmez ise ilave edebilirsiniz. Ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp elinizle yuvarlayın. Yağlanmış tepsiye dizip, önceden ısıtılmış 160 derecede fırında 10-15 dakika pişirin. Servis yapın.
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......
Yorumlar
Yorum Gönder