MALZEMELER
- 1.5 ( 3/2 ) Paket Kepekli Bisküvi
- 1 Su bardağı Krem Şanti
- 1.5 ( 3/2 ) Çorba Kaşığı Limon Kabuğu Rendesi
- Yarım Su bardağı Limonun Suyu
- 6.5 ( 13/2 ) Çorba Kaşığı Margarin
- 1.5 ( 3/2 ) Su bardağı Süt
- 1 Paket Vanilyalı Puding
HAZIRLANIŞI
Pudingi süt ve limon suyu ile pişirdikten sonra ocaktan indirmeye yakın limonun rendelenmiş kabuğunu ekleyin. Diğer tarafta bisküvileri blenderden geçirip erittiğiniz margarini ilave ederek karıştırın. Ardından pudingi de ekleyerek karıştırmaya devam edin. Uzun bir kalıbı yağlı kağıt veya folyo ile kaplayarak oluşan karışımı kalıba dökün. 3-4 saat buzlukta dinlendirin. Servis yapmadan yarım saat önce buzdolabının alt rafına indirin. Krem şanti ile süsleyerek, dilimleyip servis yapın
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......
Yorumlar
Yorum Gönder