Mantar Çorbası Tarifi

Malzemeler
  • 3 Dal Dere Otu
  • 1 Paket Krema
  • Yarım Kg Mantar
  • 2 Diş Sarımsak
  • 4 Su bardağı Su
  • 2 Yemek kaşığı Tereyağı
  • 2 Yemek kaşığı Un
  • Kararında Karabiber, Tuz
  • HAZIRLANIŞI
  • Hazırlanışı
    Mantarları istediğiniz büyüklükte doğrayın.
    Bir tencerede tereyağını eritin. Mantarları ilave edin ve kavurun.
    Ezilmiş sarımsağı ekleyip bir tur çevirin, un ilave edip kavurmaya devam edin.
    Suyunu ekleyip kaynamaya başlayıncaya kadar karıştırın.
    Altını kısıp 10 dakika kadar kaynatın.
    Ateşten almadan krema, tuz ve karabiberi ekleyip bir taşım daha kaynatıp üzerine dereotu serperek servis edin. Afiyet olsun.


YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......

Yorumlar