MALZEMELER
- 4 Çorba Kaşığı Bulgur
- 3 Su bardağı Su
- 1 Çorba Kaşığı Un
- 3 Çorba Kaşığı Yeşil Mercimek
- 3 Çorba Kaşığı Yoğurt
HAZIRLANIŞI
Mercimekleri ayıklayın. Yıkama işlemini de bitirdikten sonra tencereye koyun. Mercimeklerin üzerini geçecek kadar su ekleyip 5 dakika kaynamaya bırakın. Haşlamış olduğunuz mercimeklerin suyunu süzüp tekrar tencereye atın. Bulguru da ekledikten sonra 3 su bardağı su ilave ederek 10 dakika daha pişirin. Bir kasenin içinde un ile yoğurdu çırpın ve tencereye yavaş yavaş ekleyerek karıştırın.
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......
Yorumlar
Yorum Gönder