MALZEMELER
1 paket milföy
Susam
İç harcını dilediğiniz malzeme ile hazırlayabilirsiniz.
HAZIRLANIŞI
Milföy hamurları oda sıcaklığında bekletip yumuşatılır,
Her kare 4 e bölünür, ortalarına iç harç koyulur. Kenarları ortaya toplanarak, kapatılır.
Elde yuvarlayarak top haline getirilir.
Yumurta beyazına batırılıp, bir kasedeki susam içinde yuvarlanır.
Her kare 4 e bölünür, ortalarına iç harç koyulur. Kenarları ortaya toplanarak, kapatılır.
Elde yuvarlayarak top haline getirilir.
Yumurta beyazına batırılıp, bir kasedeki susam içinde yuvarlanır.
Fırın tepsisine dizilir, 180-200 derece ısınmış fırında üzerleri kızarana kadar pişirilir.
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......
Yorumlar
Yorum Gönder