MALZEMELER
- 400 Gr Kuşbaşı Kuzu Eti
- 100 Gr Kuyruk Yağı
- 2 Diş Sarımsak
- Kararında Kırmızı Pul Biber, Tuz
- 3 Adet Domates
- 1 Adet Kırmızı Biber
- 5 Adet Kırmızı Soğan
- 1 Tutam Maydanoz
- Kararında Lavaş, Nar Ekşisi, Zeytinyağı
Kuzu kuşbaşını ince bir şekilde doğruyoruz. Zırhtan geçirip çok ince bir hale getiriyoruz. Tuz ve pul biber katıp yoğuruyoruz. Tahta şişlere sokup yağlanmış fırın tepsisine yerleştiriyoruz. Önceden ısıtılmış 240 derece fırında pişiriyoruz. Garnitürü için, domatesleri soyuyoruz. Küçük bir şekilde doğruyoruz. Kırmızı soğan, kırmızı biber ve maydanozu doğruyoruz. Domateslerle birlikte karıştırma kabına koyuyoruz. Tuz, zeytinyağı ve nar ekşisi koyup harmanlıyoruz. Servis tabağına lavaş ve garnitürü koyuyoruz. Üzerine kebapları yerleştirip servis ediyoruz.
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......
Yorumlar
Yorum Gönder