MALZEMELER
- 125 Gr Eritilmiş Tereyağı
- 6 Adet Haşlanmış Patates
- 3 Çorba Kaşığı Yoğurt
- 3 Adet Yufka
- 2 Adet Yumurta
- Kararında Karabiber, Kuru Nane, Tuz
Bir kabın içine eritip soğuttuğumuz margarini, yumurtaları, yoğurdu, haşlanıp rendelenmiş patatesleri, tuzu ve baharatları ekleyip karıştıralım. 3 yufkanın aralarına ve üzerine patatesli harcı yayarak üst üste serelim. 3 yufkayı birlikte rulo yaparak saralım. Ruloyu buzlukta hafifçe sertleşene dek bekletelim ve buzluktan alıp 1 cm. genişliğinde dilimler halinde keselim. Dilimleri margarinle yağlanmış tepsiye dizip önceden ısıtılmış 220°C ısılı fırında altları ve üstleri hafifçe pembeleşene dek pişirelim.
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......
Yorumlar
Yorum Gönder