
Malzemeler:
– 300 gr kuşbaşı doğranmış et (Isteye göre değişebilir)
– 1 kg patates
– 3 adet kuru soğan
– 5 çorba kaşığı zeytinyağı
– 5 diş sarımsak
– 2 çay bardağı haşlanmış nohut
– 3 adet domates
– Yeteri kadar sıcak su (2,5-3 su bardağı)
– Tuz
– Karabiber
– 1 kg patates
– 3 adet kuru soğan
– 5 çorba kaşığı zeytinyağı
– 5 diş sarımsak
– 2 çay bardağı haşlanmış nohut
– 3 adet domates
– Yeteri kadar sıcak su (2,5-3 su bardağı)
– Tuz
– Karabiber
Hazırlanışı:
Küp doğranmış soğanları zeytinyağında kavurun.
Küp doğranmış patatesleri ekleyin ve 2 dakika soteleyin.
Baharatları, ezilmiş sarımsağı, haşlanmış nohutu, küp doğranmış domatesleri ve kuşbaşı eti koyun.
Sıcak suyu koyup kısık ateşte, patatesler yumuşayıncaya kadar pişirin.
Küp doğranmış patatesleri ekleyin ve 2 dakika soteleyin.
Baharatları, ezilmiş sarımsağı, haşlanmış nohutu, küp doğranmış domatesleri ve kuşbaşı eti koyun.
Sıcak suyu koyup kısık ateşte, patatesler yumuşayıncaya kadar pişirin.
Yorumlar
Yorum Gönder