Püreli Milfoy Tarifi



MALZEMELER
6 Adet Milföy Hamuru
  • 1 Çay bardağı Beyaz Peynir
  • 1 Tatlı kaşığı Fesleğen
  • 1 Adet Havuç
  • 1 Tatlı kaşığı Kekik
  • 1 Tatlı kaşığı Kırmızı Pul Biber
  • 1 Tutam Maydanoz
  • 2 Adet Patates
  • 1 Çorba Kaşığı Tereyağı
  • Kararında Tuz
 HAZIRLANIŞI 

Havuç ve patatesi haşlayın, kabuklarını soyarak çatalla ezin. Beyaz peynir, tereyağı ve baharatlarla karıştırın. Milföy hamurlarınızın ortasına, patatesli harcı yerleştirin. Bohça şeklinde kapatın. Yağlanmış fırın tepsinize yerleştirerek 170 derecede, altın rengini alana kadar pişirin.
 YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......

Yorumlar