Malzemeler: 2 porsiyon
300 gram karpuz
150 gr keçi peyniri
30 gr ceviz
100 gram roka
½ limonu suyu
8 nane yaprakları
1 yemek kaşığı zeytin yağı
1 çay kaşığı şeker
tuz
karabiber
150 gr keçi peyniri
30 gr ceviz
100 gram roka
½ limonu suyu
8 nane yaprakları
1 yemek kaşığı zeytin yağı
1 çay kaşığı şeker
tuz
karabiber
Yapılışı:
1. Aşama
Limonun suyunu çıkaralım. Karpuzu dilimleyip, naneyi ince doğrayalım.
2. Aşama
Karpuz ve naneyi bir kaseye aktaralım. Üzerine limon suyu, zeytinyağı, şeker, tuz ve karabiber ekleyelim.
3. Aşama
Cevizi parçalara ayırıp karpuza ilave edelim.
4. Aşama
Roka yapraklarını ekleyelim.
5. Aşama
Malzemeleri karıştırıp keçi peynirini ekleyelim. Taze nane yapraklarıyla süsleyip servis edelim.
Afiyet olsun...
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......
Yorumlar
Yorum Gönder