MALZEMELER
- 1 Çay kaşığı Kabartma Tozu
- 1 Çay bardağı Sıvı Yağ
- 1 Çay bardağı Süzme Yogurt
- 2 Çay bardağı Un
- Kararında Tuz
- 2 Yemek kaşığı Domates Salçası
- 1 Tutam Kekik
- 4 Yemek kaşığı Su
ÜZERİ İÇİN MALZEMELERİMİZ
- 6 Adet Mantar
- 1 Avuç Mısır Tanesi
- 300 Gr Rendelenmiş Kaşar Peyniri
- 3 Dilim Salam
- 2 Adet Sosis
- 6 Dilim Sucuk
HAZIRLANIŞI
1 su bardağı un, tuz, kabartma tozu, yoğurt ve yağı karıştırın ardından geri kalan 1 bardak unu da yavaş yavaş ekleyerek kıvam verin. Hamuru elinizle tavaya yayın ve tabanı ince, kenarları daha kalın bir taban elde edin. Üzerine su, salça ve kekiği karıştırıp sürün. Kaşarın yarısını sosun üzerine serpin, istediğiniz malzemeleri üzerine koyun ve en üste kaşarın geri kalanını serpin. Tavayı ocakta hamurun altı kızarıncaya kadar tutun ve 180 derece önceden ısıtılmış fırında 20 dakika pişirin.
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......
Yorumlar
Yorum Gönder