MALZEMELER
- 1 Paket Akdeniz Yeşillikleri
- 10 Adet Çeri Domates
- 2 Dal Dere Otu
- 1 Yemek kaşığı Soya Sosu
- 1 Adet Tavuk Göğsü
- 4 Yemek kaşığı Balzamik Sirke
- 4 Yemek kaşığı Zeytinyağı
Yeşillikleri güzelce yıkayıp süzün. Tavuk göğsünü uzun ve ince kesin ve tavaya koyarak, suyunu bırakıp çekene kadar pişirin.
2 yemek kaşığı zeytinyağı ilave edip tavuğu kavurun.1 yemek kaşığı soya sosunu ekleyin.
Tavuğu tavadan alın. Yeşillikleri salata tabağına yerleştirin.
Kızarttığınız tavukları, yeşilliklerin üstüne koyun.
Zeytinyağı ve sirkeyi çırpın ve salatanın üzerine gezdirip, servis yapın. Afiyet olsun Yine Bekleriz :)
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......
Yorumlar
Yorum Gönder