Tavuk göğsünü haşlayın Haşladıktan sonra tavuğu iri parçalar halinde didikleyin
Pirinci soğuk suyla iyice yıkayın,suyunu iyice süzün
Sıvıyağ tencereye alın yağda birkaç defa karıştırıp biraz tuz ilave edip kavuralım tereyağını ilave edin tereyağı eriyene kadar iyice karıştırın ve üzerine tavuk suyunu ekleyip iyice karıştırın suyunu ilave edip tencerenin kapağını kapatıp kısık ateşte pilav suyunu çekene kadar pişirelim pilavımız hazır olduktan sonra haşlanmış olan tavuk göğsünü ince ince didikleyip pilavın üzerine ilave edin maydanozu da küçük küçük doğrayıp karabiberle beraber pilava ekleyin karıştırın biraz dinlendirip tavuklu pilavınızı servis yapabilirsiniz.
Yorumlar
Yorum Gönder