Malzemeler:
5 patates
3 havuç
200-250 gr kadar pancar turşusu
1 kase süzme yoğurt
1 diş sarımsak
Tuz
Karabiber
Yapılışı:
Patatesler haşlanır, rendelenir. Tuz, karabiber eklenir, karıştırılır. Havuç rendelenir, 1 kaşık zeytinyağında sotelenir. Pancar turşusu rendelenir. Sarımsak ezilir, süzme yoğurt ve tuzla karıştırılır. Malzemeler hazır olduğuna göre servis tabağına alabiliriz. En alta patatesli karışım yayılır. Üstüne pancar turşusu yayılır. Havuçlu karışım yayılır. En üste sarımsaklı yoğurt gezdirilir. Pul biberle süslenerek servis yapılır.
5 patates
3 havuç
200-250 gr kadar pancar turşusu
1 kase süzme yoğurt
1 diş sarımsak
Tuz
Karabiber
Yapılışı:
Patatesler haşlanır, rendelenir. Tuz, karabiber eklenir, karıştırılır. Havuç rendelenir, 1 kaşık zeytinyağında sotelenir. Pancar turşusu rendelenir. Sarımsak ezilir, süzme yoğurt ve tuzla karıştırılır. Malzemeler hazır olduğuna göre servis tabağına alabiliriz. En alta patatesli karışım yayılır. Üstüne pancar turşusu yayılır. Havuçlu karışım yayılır. En üste sarımsaklı yoğurt gezdirilir. Pul biberle süslenerek servis yapılır.
Yorumlar
Yorum Gönder