MALZEMELER
Yumurta (3adet)
Yufka (2adet)
Beyaz Peynir(125 gram)
Süt(1çay Bardağı)
Kabartma tozu(1çay Kaşığı)
Sıvıyağ(Yarım çay bardağı kadar)
Maydanoz(Bir Tutam)
Tuz.
HAZIRLANIŞI
Yufkamız hariç bütün malzemelerimizi bir kabın içinde iyice çırpalım bu arada yufkamızı tel tel keselim ve karışımımızın içerisen ekliyelim yufkalarımız bütün sosu çekene kadar karıştırmaya devam edelim bu arada teflon tavamızı yağlıyalım ve eşit bir şeiklide tavamıza yayalım ve kapağımızı kapıyalım üzeri kızarana kadar pişirelim ve pişmeyen tarafınıda bir tabak yardımıyla ters cevirelim ve çiğ tarafınıda pişirelim ve afiyetle yiyelim:)
Diğer börek tarifleri İçin Tıklayınız...
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......
Yorumlar
Yorum Gönder