MALZEMELER
Köftelik Bulgur(2su bardağı)
Kuşbaşı et(250 gram)
Haşlanmış nohut(1su bardağı)
Un(1su bardağı)
Domates salçası (2yemek kaşığı)
Zeytin yağ(1çay bardağı)
Tuz,karabiber,kimyon,su,nane
HAZIRLANIŞI
Önümüze tenceremizi alalım içine eti ve iki litre su koyalım kaynamaya bırakalım ılık su ile bulguru ıslıyalım şiştiktenten sonra tuz un ekliyelim ve yoguralım nohut büyüklüğünde parçalar yuvarlıyalım kaynayan et iyice yumuşayınca topalaklar ve haşlanan nohutla beraber tenceremize ekliyelim pişmesine yakın zeytinyağmızı tavamıza koyup iki kaşık salçayı bide baharatları ekleyip tenceremize ilave edelim işte bukadar afiyet olsun :)
En güzel yemekler için tıklayınız..
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......
Yorumlar
Yorum Gönder