MALZEMELER
Patlican(3Tane Orta Boy)
Kıyma(200gram)
Maydanoz(Bir tutam)
Sarımsak(2diş)
Salça(1kaşık)
Yoğurt(1kase)
Sıvıyağ(2 yemek kaşığı)
Tuz.karabiber,kırmızı biber
HAZIRLANIŞI
İlk Önce patlicanlarımızı közlüyoruz ve kabuklarını iyice soguyoruz patlicanları çatalla eziyoruz ve tuzluyoruz ve kayık tabagımıza alıyoruz. patlicanları kıyma salça yağ karabiber tuz kırmızı biberimizi iyice kavuruyoruz sarımsagımızıda bir kaseye alıyoruz yoğurtla çırpıyoruz patlicanımızın üzerine sarımsaklı yogurdumuzu döküyoruz ve kıyma sosumuzuda ekliyoruz işte bukadar afiyet olsun.)
Diğer yemek tarifleri için tıklayınız...
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......
Yorumlar
Yorum Gönder