MALZEMELER
Süt(1kg)
Şeker(10 yemek kaşığı)
İrmik(1Su bardağı)
Vanilya(1paket)
Tereyağ(1yemek kaşığı)
14 tane Kakolu Bisküvi
Hindistan Cevizi(4yemek kaşığı)
HAZIRLANIŞI
Önümüze bir tencere alalım içine süt irmik ve şekerimizi içine alalım kaynamaya başlayınca ocaktan alalım vanilyamızı ve tereyağmızda ekleyip mikserle çırpalım borcamımızı suyla ıslatalım içine hindistan cevizini serpelim ve muhalleninin yarısını tepsiye boşaltalım üzerine bisküvilerimizi dizip kalan muhallebimizide dökelim buzdolabımızda sogutup servis edelim:)
Diğer irmik tatlıları için tıklayınız...
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......
Yorumlar
Yorum Gönder