MALZEMELER
Tarçın(1tatlı kaşığı)
Tereyağ(250 Gram)
Toz şeker(250 gram)
Un(500 gram)
Vanilya(1paket)
Yumurta (2adet)
Damla Çikolata-Pudra şekeri
HAZIRLANIŞI
İlk olarak fırınımızı 180 derecede ısıtmayla işi başlıyalım Tereyağmızı ve şekerimizi 10 dakika kadar iyice çırpalım kıvama gelince vanilya ve yumurtalarımızı ekliyelim ve unumuzu tarçınımızı ilave edip başlıyalım yoğurmaya hamurumuzdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlıyalım ve yağlı kağıt serdiğimiz tepsimize dizelim ve kopardığımız hamurlara resimdeki gördüğümüz gibi elimizle şekiller verelim 15 dakika kadar pişirelim fırından alır almaz sogumasını beklemeden gözlerini damla çikolatayla yapalım burnu içinde kırmızı renkte bir şeker kullanalım üzerine pudra şekerini dökelim ve afiyetle yiyelim
Diğer kurabiye tarifleri için tıklayınız...
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......
Yorumlar
Yorum Gönder