MERHABA ARKADAŞLAR BUGÜN SİZLERLE CİĞER KAVURMASI TARİFİ PAYLAŞACAĞIM UMARIM BEĞENİRSİNİZ SAĞLICAKLA KALIN :)
MALZEMELER
1 kilogram kuzu ciğeri,
2 adet kuru soğan,
1 adet domates,
2 adet sivribiber,
1 su bardağı sıvıyağ,
Yeterince tuz ve karabiber.
HAZIRLANIŞI
1- Sıvıyağından yarım çay bardağı ayırıp, geri kalanını tencereye koyalım.
2- Rendelediğimiz kuru soğanları da ilave edip, orta ısılı ateşte soğanları yakmadan iyice yumuşayıncaya kadar pişirelim.
2- Rendelediğimiz kuru soğanları da ilave edip, orta ısılı ateşte soğanları yakmadan iyice yumuşayıncaya kadar pişirelim.
3- Fındık büyüklüğünde doğradığımız kuzu ciğerini de katıp 1-2 sefer karıştırdıktan sonra, ağzı kapalı olarak pişirmeye bırakalım.
4- Ciğerler suyunu salıp da çekinceye kadar ara sıra karıştırmak şartı ile ağzı kapalı olarak pişirmeye devam edelim.
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......
Yorumlar
Yorum Gönder