Çikolatalı Ciheesecake Tarifi



MALZEMELER
Kepekli Büsküvi(2paket)
Tarçın(1tatlı kaşığı)
Tepeleme Margarin(1çorba kaşığı)
İnce çekilmiş ceviz(1ÇAY BARDAĞI)

Üzeri İçin Gerekli Olan Malzemeler

Toz şeker(1su bardağı)
Un(2çorba kaşığı)
Yumurta(2adet)
Vanilya(1 paket)
Süzme yoğurt(750 Gram)
Süt(Yarım çay bardağı)
Bitter çikolata(1paket)

 HAZIRLANIŞI 

Geniş bir kaseye parçaladığımız büsküvileri koyalım margarini eritelim ve ekliyelim tarçını ve cevizide ekliyelim güzelce karıştıralım
Kelepçeli kek kalıbına karışımımızı dökelim ve 2 saat buz dolabında bekletelim

Üstünü hazırlamak içinde Şekerimizi ve yoğurtumuzu güzelce bir kapta çırpalım üzerine unu ve vanilyayıda ekliyelim çırpmaya devam edelim daha sonra yumurtalarımızıda ekliyelim sütüde ekliyelim 4 dakika kadar daha mikserle çırpalım

Hazırladıgımız harcın çeyreğini bisküvili harcın üzerine dökelim ve yayalım ve çikolatamızı eritelim ve yoğurtlu harcıma ekliyelim ve çırpalım

Ve şimdide kalıptaki karışımın üzerine çikolatalı karışımı dökelim ve şekil verelim 40 dakika kadar önceden ısıttıgımız 170 derecelik fırında pişirelim pişince sogutalım kalıptan cıkaralım ve dilimliyerek servis edelim afiyet olsun:)

Ciheesecake tarifleri için tıklayınız

 YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......

Yorumlar