MERHABA ARKADAŞLAR BUGÜN SİZLERLE ÇOK PRATİK MOZAİK PASTA TARİFİ PAYLAŞACAĞIM UMARIM BEĞENİRSİNİZ SAĞLICAKLA KALIN :)
MALZEMELER
- 3 Avuç Antep Fıstığı
- 6 Adet Bergamut Reçeli Kabuğu
- 8 Yemek kaşığı Kakao
- 2 Paket Petibör Bisküvi
- 2 Avuç Portakal Şekerlemesi
- 8 Yemek kaşığı Pudra Şekeri
- 250 Gr Tereyağı
- 2 Adet Yumurta
HAZIRLANIŞI
Bir tencerede 250 gram tereyağını eritin ve ateşten alın. Üzeri köpüklenirse köpüğünü ayırın. Bisküvileri unufak etmeyecek sekilde küçük küçük kırın. Diger tüm malzemelerle birlikte tereyağına atın ve iyice karıştırın. Derin dondurucuya atacağınız kaba hışır kağıt serin. Karışımı içine boca edin ve iyice bastırın. Hışır kağıdın kenarlarını da üzerine kapatip 2 elinizle iyice kalıbın şeklini verin. Üzerini kapatıp derin dondurucuda 1-2 saat bekletin.
DİYET TİRAMİSU TARİFİ
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......
Yorumlar
Yorum Gönder