MALZEMELER
Tavuk eti göğüs kısmından(6adet)
Salam(6dilim)
Un(Yarım su bardağı)
Galeta unu(Yarım su bardağı)
Sıvıyağ(1çay bardağı)
Yumurta(2adet)
Kaşar(12 dilim)
Karabiber,tuz
HAZIRLANIŞI
Tavuk gögüslerini cep gibi keselim ve içlerini açalım ve etlerimizi güzelce et ezecegiyle ezelim ve inceltelim ve tavuklarımızın üzerine tuz ve karabiberi serpelim tavuklarımızın içine bir dilim kaşar peyniri bir dilim salam ve bir dilim peynir yerleştirleim ve tavugumuzun diğer tarafını üzerine kapatalım
Normal unumuzu ve galeta unumuzu ayrı kaplara koyalım ve yumurtalarımızı ayrı bir kapta cırpalım her bir tavugumuzu önce una sonra yumurtaya en sonda galeta ununa bandıralım yağımızı tavaya koyalım ve orta ateşle tavuklarımızı kızartalım işte bukadar afiyet olsun:)
En güzel kolay yemek tarifleri için tıklayınız...
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......
Yorumlar
Yorum Gönder