Tavuklu Yahni Tarifi



MALZEMELER
Tavuk fileto(2adet)
Arpacık soğan(25tane)
Haşlanmış nohut(1su bardağı)
Biber salçası(1yemek kaşığı)
Sıcak su(2su bardağı)
Tuz,karabiber,zeytinyağ
 HAZIRLANIŞI
İlk önce tavuklarımızı doğrayalım küp şeklinde güvecimize soğanları ve zeytinyağını koyalım kavurmaya başlıyalım pembeleşinceye kadar sonra tavuklarıda atalım güveçe ve suyunu çekene kadar pişirelim sonrada salçamızı karabiberi ve tuzumuzuda ekliyelim ve beş dakika kadar daha pişirelim işte bu kadar afiyet olsun..
Diğer yahni tarifleri için tıklayınız...
 YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......

Yorumlar