MERHABA ARKADAŞLAR BUGÜN SİZLERLE ETLİ KURU FASULYE TARİFİ PAYLAŞACAĞIM UMARIM BEĞENİRSİNİZ SAĞLICAKLA KALIN :)
MALZEMELER
İki su bardağı kuru fasulye
İki tane kuru soğan
250 gram kuşbaşı et
İki yemek kaşığı sıvı yağ
İki adet domates
Yarım yemek kaşığı salça
Yeterli derecede tuz
HAZIRLANIŞI
Bir gün önceden kuru fasulyeyi suda ıslıyoruz
Ertesi gün, fasulyeleri yıkayıp bol suyla kaynatıyoruz
Kaynarken üzerinde oluşan köpükleri kevgir yardımı ile alıyoruz
Başka bir tencerenin içine sıvı yağ, küp küp doğramış kuru soğan, kuşbaşı yapılmış etleri koyuyoruz ve suyu çekene kadar kavuruyoruz
Üzerine salça ekleyip birkaç dakika karıştırıyoruz
Domatesleri doğrayıp içine atıyoruz
Haşladığımız kuru fasulyeyi bu tencerede içine atıyoruz ve biraz üzerine çıkacak kadar su koyup ağzını kapatarak pişmeye bırakıyoruz
Etler yumuşadığı zaman ocaktan alıp servis ediyoruz
TÜM YEMEK TARİFLERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ...
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......
Harika görünüyor bizlere faydalı olduğunuz için teşekkür ederim
YanıtlaSilAFİYETLER OLSUN BİZ SİZLER İÇİN VARIZ :)
Sil