MALZEMELER
Bamya ( Yarım kilo yeterli)
Kuşbaşı dana eti (250 gram yeterli)
Kuru soğan (2adet)
Sıvıyağ(2Yemek kaşığı)
Domates salçası (1 Yemek kaşığı)
Domates(2adet)
Limon suyu(Yarım limonun suyu yeter)
HAZIRLANIŞI
Tenceremize kuşbaşı etleri atalım soğanlarımızı kü küp dograyalım ve iki kaşık sıvıyağımızla beraber tencereye atalım ve ocaga alalım tenceremizi..
Etler suyunu çekene kadar kavuralım sonra salçamızıda ekliyelim karıştırmayı unutmayalım domateslerimizide küp küp ekliyelim ve tencereye dökelim kavurmaya devam edelim sonra yeteri kadar kaynar suyu ilave edelim ve pişirmeye bırakalım
Geldik bamyalara bamyaları temizleyelim etlerimiz yumuşamaya başlayınca bamyaları ilave edelim karıştırmaya gerek yok gerekirse su ekleyin ve pişirmeye devam edin baktınız bamyalar yumusadı limon suyunu ilave edin 5 dakika daha pişirin ve sonrada afiyetle yiyin:)
Diğer sebze yemekleri için tıklayın...
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......
Yorumlar
Yorum Gönder