Gelin Çantası Pastası



MALZEMELER
Toz şeker(1fincan)
Sıvıyağ(1fincan)
süt(1su bardağı)
Un(1su bardağı)
Vanilya(2paket)
Kabartma tozu(1çay Kaşığı)
Kakao(2yemek Kaşığı)

Kreması İçin Gerekli Malzemeler

Kremşanti(1paket)
Süt(1su bardağı)
Hindistan Cevizi(1su Bardağı)

 HAZIRLANIŞI 
Önce krem şantimizi hazırlıyoruz buzdolabımıza koyalım bir kapa yumurta ve şekerimizi çırpıyoruz ardından yağmızı sütümüzü unumuzuda ekliyelim çırpamaya devam edelim kakao vanilya kabartma tozunuda ekliyelim çırpmaya devam edelim ve kek hamuru kıvamına gelince çırpmayı bırakalım teflon tavamızı ısıtalım sonra ocagın altını kısalım hazırladıgımız hamurdan bir yemek kaşığı ile çay tabağı genişliği kadar hamurumuzu tavaya ekliyelim hamuru iyice yayalım tavamıza üstü benekleşince tavadan alıyoruz pişen hamurumuzu bir tepsiye diziyoruz hamurun ama tek tarafı pişssin sadece dolabımzıda kremşantiyi pişen hamurlarımızın ortasına kaşık ile ekleyip yarım ay şeklinde kapıyalım kenarlarında hindistan ceviziyle süslüyelim ve buzdolabına koyalım biraz bekletelim ve afiyetle yiyelim

Diğer Pasta Tarifleri İçin Tıklayınız..

 YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......

Yorumlar