MALZEMELER
Petibör kakolu büsküvi(250 gram)
Süt(1bardağı)
Kakao(3çorba kaşığı)
Ceviz(1su bardağı)
Vanilya(2paket)
Şeker(3yemek kaşığı)
Üzeri için gerekli malzemeler
Kakao ,hindistan cevizi
Dövülmüş antep fıstıgı
Pasta Şekeri
Çikolata sosu
HAZIRLANIŞI
İlk önce bisküvileri robotta un haline getirelim sonra bir bor cam gibi kaba dökelim üzerine sütü kakoyu şekeri cevizi vanilyayı ekleyip güzelce yoguralım hamur kıvamına gelince hamurdan küçük toplar koparalım avucumuzla yuvarlıyalım topları fıstıga hindistan cevizine ve pasta şekerine bulayıp servis tabağına dizelim buzdolabında 2 saat kadar bekletelim ve afiyetle yiyelim:)
Harika tatlı tarifleri için tıklayınız..
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......
Yorumlar
Yorum Gönder