MALZEMELER
Tereyağ veya margarin(250 gram)
Yumurta(2tane)
Un(3.5.4 Su Bardağı)
Toz şeker(1su bardağı)
Kabartma tozu(1paket)
Vanilya (1paket)
Limon Kabugu Rendesi
Üzeri İçin Gerekli Malzemeler
Hindistan cevizi(1paket)
HAZIRLANIŞI
Bütün Malzemelerimizi karıştırıyoruz taki yumuşak bir hamur elde edene kadar ceviz büyüklüğünde bezeler koparıyoruz hamurumuzdan avucumuzla yuvarlıyoruz bezeleri önce yumurta akına batırıp daha sonra hindistan cevizine batırıp yağlamış oldugumuz fırına tepsisine diziyoruz ve 180 derece fırında 20 dakika kadar pişiriyoruz afiyet olsun:)
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......
Yorumlar
Yorum Gönder