MALZEMELER
Makarna (1paket)
Tereyağ(3Yemek kaşığı )
Karabiber(1çay kaşığı)
Tuz(1tatlıkaşığı)
HAZIRLANIŞI
Tenceremize ilk olarak tereyağmızı koyup eritelim yarım paket makarna burgu olursa iyi olur erittiğimiz terayagnın üzerine boşaltalım ve kavurmaya başlıyalım makarnalarımız kahveremsi rengi alana kadar kavurmaya devam edelim sonra farklı bir paket makarnamızıda üzerine ekliyelim sıcak su ilave edip tuzumuzuda kattıktan sonra kaynamaya bırakıyoruz makarna pişince üzerine karabiber serpelim ve afiyetle yiyelim:)
Diğer Makarna Tarifleri İçin Tıklayınız..
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......
Yorumlar
Yorum Gönder