Krep Kebabı Tarifi




 MALZEMELER 
Süt(1su bardağı)
Un(1su bardağı)
Yumurta(1adet)
Tuz(1çay kaşığı)

İç Hazırlanışı

Tavuk bonfile (1adet)
Havuç(1adet)
Patates(1adet)
Mantar(4adet)
Domates(1adet)
Sıvıyağ(1çay bardağı)
Kaşar rendesi(1çay bardağı)

 HAZIRLANIŞI 
Önümüze bir kap alalım önce krep malzemelerimizi içine koyalım boza kıvamına gelene kadar karıştıralım teflon tavamıza bir kaşık sıvı yağımızı koyalım harcımızdan bir kepçe kadar dökelim önlü arkalı pişirmemiz lazım 4 adet cıkması lazım bu malzemelerden
İçini Hazırlamak için tavugumuzu havucumuzu patetes ve domatesimizi ve mantarlarımızı küp küp dograyıp tencereye biraz sıvı yağ ekleyim bir kaç dakika kavuralım 1 çay bardağı kadar su tuz ekliyelim kapagını kapıyalım pişirme kabımızın yarı pişmiş kıvama geldiğini görene kadar haşlıyoruz krepleren birini alalım ve ortasına hazırladıgımız harçtan koyalım üstüne rendeleğimiz kaşar peynirinden serpelim krepi katlayıp hafif yağladıgımız fırın tepsisine seriyoruz 180 derece sıcaklıkta 15 dakika kadar pişirdikten sonra afiyetle yiyoruz:)

Diğer krep tarifleri için tıklayınız...
 YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......

Yorumlar