MALZEMELER
Kerevis(2adet orta boy)
Zeytinyağ(1çay Bardağı)
Havuç patates soğan limon (1er adet)
Bezelye(1çay Bardağı)
Şeker(Az)
HAZIRLANIŞI
İlk önce kerevislerimizi iyice soyalım limonla iyice ovalım sonra soğanımızı yağımızda hafifce kavurup üzerine bezelye dogradıgımız havuçumuzu ve patatesimizi ilave ediyoruz kerevizlerimizi ortadan bölüp ortalarını oymamız lazım çıkardıgımız parçaları atmak yok küp küp dograyalım onlarıda tencereyede ekliyelim üzerine bir bardak kadar su ilave edip üzerine limon şeker ve tuzu ekledikten sonra kısık ateşde yumusatana kadar pişirelim sonra kerevislerimizi tabaga alıp ortalarına harcımızdan koyup afiyetle yiyoruz:)
Diğer Sebze Yemekleri İçin Tıklayınız...
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......
Yorumlar
Yorum Gönder