MALZEMELER
Margarin(200gram)
Yumurta(1adet)
Pudra şekeri(1su bardağı)
Kakao(2yemek kaşığı)
Kabartma tozu,vanilya
Un(3su Bardağı)
Toz Şker(1 Su bardağı)
Krem Çikolata(5yemek Kaşığı)
HAZIRLANIŞI
Karıştırma kabımıza yumurta tereyağ pudra şekeri alalım ve mikserle 5 dakika kadar çırpalım sonrada vanilya kakao kabartma tozu ve unumuzu yavas yavas ekliyelim ve yogurmaya başlıyalım taki elimize yapısmayan yumusak bir hamur elde edene kadar daha sonra hamurumuzdan ceviz büyüklüğünden parçalar koparalım ve toz şekere bulayıp tepsimize dizelim hamurumuzun ortasına parmagımızla bastırarak çukur oluşturalım ve fırına verelim 160 derecede 20 dakika kadar pişssin piştikten sonra çukur kısmına çikolata ekliyelim afiyetle yiyelim:)
Diğer Kurabiye Tarifleri İçin Tıklayınız...
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......
Yorumlar
Yorum Gönder