Kolay Mozaik Pasta Tarifi



 MALZEMELER 

  • 3 Avuç Antep Fıstığı
  • 6 Adet Bergamut Reçeli Kabuğu
  • 8 Yemek kaşığı Kakao
  • 2 Paket Petibör Bisküvi
  • 2 Avuç Portakal Şekerlemesi
  • 8 Yemek kaşığı Pudra Şekeri
  • 250 Gr Tereyağı
  • 2 Adet Yumurta
 HAZIRLANIŞI 

İlk önce tereyağmızı eritelim ve köpük oluşursa köpüğü ayıralım. bisküvileri küçük küçük kıralım.Bisküvilerimizi  Diger malzemelerle birlikte tereyağımıza atalım  ve iyice karıştıralım. Derin dondurucuya atacağınız kabaca kağıt serin. Karışımı içine dökün ve iyice bastırın. Hışır kağıdın kenarlarını da üzerine kapatip 2 elinizle iyice kalıbın şeklini verin. Üzerini kapatıp derin dondurucuda 1-2 saat bekletin ve afiyetle yiyin:)
 YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......

Yorumlar