Lokanta Usulü Kırmızı Lahana Turşusu Tarifi



MALZEMELER
Orta boy kırmızı lahana(1adet)
Turşuluk tuz(1.5bucuk yemek kaşığı)
Yarım Limon
Sarımsak,sirke

 HAZIRLANIŞI 
Lahanamızı ikiye bölelim incecik bir şekilde doğrayalım lahanamızı cam bir kaseye koyalım (Derin bir kase olsun)
Üzerinede tuzumuzu ekliyelim
Limonumuzuda ekliyelim ve lahanamızı elimizle sıkarak karıştıralım
Lahanamızı şişelere bölelim veya kavonazlara üzerine sirkemizi dökelim ve sarımsak serpiştirelim kapaklarını sıkıca kapatalım 2 gün bekletelim ve sonra afiyetle yiyelim:)
Diğer turşu tarifleri için tıklayınız...

 YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......

Yorumlar