MALZEMELER
Tereyağ(250gram)
Pudra şekeri(1su bardağı)
Vanilya(1tatlı kaşığı)
Un(2su Bardağı)
Muzlu Puding (1paket)
HAZIRLANIŞI
Tereyağımızın yarısı pudra şekerinin yarısı ve vanilya esansını bir kapa dökelim krema kıvamına gelene kadar mikserle çırpın önümüze ayrı bir kap alalım un ve muzlu pudingi ve cok az tuzu bir tutam yeter harmanlıyalım tereyağlı karışımıza ekliyelim tüm malzemeleri iyice karışana kadar yoguralım hamuru sitreç film ile saralım ve buz dolabında bir saat kadar dinlesin dinlendirdikten sonra hamurumuzda ceviz büyüllüğünden parçalar koparalım elimizle yuvarlıyalım kurabiyelerimizin yarısına denk gelecek şekilde çatalla bastırarak şekil verelim ve yağlı kagıt uzerinde fırın tepsisine aralıklı olarak dizin birbirine değmesin önceden ısttıgımız 180 derece ısılı fırında 10 dakika pişirelim işde bukadar afiyet olsun:)
Diğer kurabiye tarifleri için tıklayınız...
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......
Yorumlar
Yorum Gönder