MALZEMELER
Tereyağ(150 gram)
Yumurta(2adet)
Pudra şekeri(1su bardağı)
Kabartma tozu ve vanilya birer paket
Un(3su bardağı)
Hindistan cevizi
Ceviz
Kayısı Marmelatı
HAZIRLANIŞI
Bir kapın içine tereyağımızı yumurta ve pudra şekerimizi kabartma tozu vanilya ve unu dökelim ve yoguralım hamur haline getirelim hamurumuzdan ceviz büyüklüğünden parçalar koparıyoruz ve avuç içi büyüklüğünde açıyoruz açtıgımız hamurun yarısına enine 3 adet kesik atıyoruz diğer taraftaysa hindistan cevizi ve marmelat ve cevizimi karıştırıyoruz ve hamurun çizik atmadıgımız tarafına bir tatlı kaşığı kadar karımımızdan koyalım ve hamuru ikiye katlıyalım ve kanarlarından bastıralım yağlı fırın tepsimize dizelim önceden ısıttıgımız 170 derecelik fırından 45 dakika kadar pişiriyoruz ve pudra şekeri serperek servis ediyoruz:)
Diğer Pasta Tarifleri İçin Tıklayınız..
YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......
Yorumlar
Yorum Gönder