Mayonezli Bezelye Tarifi




MALZEMELER 
Ayıklanmış Bezelye(400 gram)
Mayonez(5yemek Kaşığı)
Sirke(4yemek kaşığı)
Ketçap(1yemek kaşığı)
Krema(2yemek kaşığı)
Tuz

 HAZIRLANIŞI 
İlk öncelikle tuzlu bir su kaynatalım ve içine bezelyeleri atalım daha sonra sirke ilave edip 15 dakika pişirelim ve piştikten sonra güzelce suyunu süzüp sogutalım
Geçelim sosunu yapmaya bir kapta mayanozle ketçapı karıştıralım daha sonra sakince kremamızıda ekliyelim ketcap mayonezin üzerine bu sosuda bezelyelerin üzerine dökelim bir kaç kez karıştıralım ve afiyetle yiyelim:)
Kolay ana yemek tarifleri için tıklayınız...

 YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......

Yorumlar