MİLENYUM PASTASI TARİFİ





MERHABA ARKADAŞLAR BUGÜN SİZLERLE MİLENYUM PASTASI TARİFİ PAYLAŞACAĞIM UMARIM BEĞENİRSİNİZ SAĞLICAKLA KALIN :)



 MALZEMELER 


1 kg.süt
1 su bardağı şeker
1 su bardağı un
125 gr.margarin
1pk. kakao
1pk. vanilya
1pk.krem şanti
hindistan cevizi


 HAZIRLANIŞI 


1. Tencerede margarini eritip unu 1-2 dk.kavurun. Sonra sırayla süt,şeker ve kakaoyu koyup karıştırarak pişirin. En son vanilyayı ilave edip ocağın altını kapatın.Kremayı mikserde 5-10 dk. kadar çırpın.

2. Ben 2 Dikdörtgen borcama yaptım eğer daha büyük tepsi varsa daha iyi olur.Borcama hindistan cevizini bolca yayalım.Kremayı borcama  ince tabaka olacak şekilde yayalım.

3. Krem şantiyi 1 su bardağı sütle çırpalım.Krema soğuduğunda krem şantiyi üzerine yayalım ve dolapta 1-2 saat dinlendirelim.Servis yapacağımızda tatlıyı dikdörtgen olacak şekilde kesip rulo yapalım.Afiyet olsun...



DİĞER PASTA TARİFLERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

 YORUMLARINIZI BEKLİYORUZ AFİYET BAL ŞEKER OLSUN......

Yorumlar